kinetoterapie-acasa

Super Reducere 10 Sedinte de Kinetoterapie la Domiciliu 550 lei!*

Oferta Limitata!

Pret Vechi 630 lei!

*Lista Completa de Preturi

Kinetoterapie 1 vizita 70 Luni-Vineri
10 vizite 550* pentru maxim 30 zile
Fizioterapie  

1 vizita

 

90

 

Luni-Vineri

10 vizite/luna 810 pentru maxim 30 zile
Fizioterapie+Kinetoterapie  

1 vizita

 

120

 

Luni-Vineri

10 vizite/luna 1080 pentru maxim 30 zile

Fiecare persoana, indiferent de varsta, apreciaza abilitatea de a fi independent, in desfasurarea activitatilor de zi cu zi. De aceea, atunci cand ne confruntam cu dezechilibre fizice asociate cu afectarea miscarilor fiziologice cauzate de accidente, afectiuni sau conditii care interfereaza cu abilitatile fiecaruia de a participa la o infinitate de activitati atat necesare cat si importante (accidente vasculare cerebrale, distrofii musculare, Parkinson, recuperare post-operatorie, lombosciatica, hernie de disc, atitudini cifotice, etc.), suntem indrumati catre serviciile de kinetoterapie.

De asemenea, aceste servicii se pot adresa persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca nivelul general de fitness sau care doresc sa previna, sa reduca iscul de accidentari si de imbolnavire.

PROGRAMĂRI LUNI -VINERI (09-17): 0721.729.519

In cadrul sedintelor de recuperare sau profilaxie, pacientul participa la un program personalizat, in functie de problemele pe care acesta le prezinta si de obiectivele pe care si le propune. Acest lucru duce la o buna desfasurare a sedintelor de recuperare, intr-un mod sigur si eficient, sub indrumare aatenta a unui specialist.

Unul din avantajele acestui tip de program este faptul ca poate fi desfasurat si intr-un mediu non-formal, ceeace inseamna ca, in anumite situatii, se poate apela la sedinte de kinetoterapie la domiciliu.

tratamente-kinetoterapeutice-domiciliu

Kinetoterapie acasa Bucuresti

Acest lucru este foarte util pentru persoanele care prezinta dificultati de deplasare, in special, pentru persoanele varstnice sau imobilizate la pat. Astfel, oferim pacientilor nostri optiunea de a participa la sedinte de kinetoterapie acasa, in Bucuresti, cu ajutorul specialistilor din cadrul Sanacas.

In functie de fiecare afectiune, programul poate contine:

-exercitii de gimnastica respiratorie, -exercitii dinamice, -mobilizari pasive, -mobilizari pasivo-active, -tehnici de facilitare neuroproprioceptive, -stimulare senzitiva si masaj terapeutic.

Aceste tehnici duc la rezultate vizibile si la imbunatatiri semnificative ale capacitatilor motorii,  chiar si in cazul pacientilor varstnici. Astfel, oferim o gama larga de servicii de kinetoterapie la domiciliu, in Bucuresti, pentru persoane de orice varsta si afectiuni ce tin de acest domeniu.