In cadrul sedintelor de recuperare sau profilaxie, pacientul participa la un program personalizat, in functie de problemele pe care acesta le prezinta si de obiectivele pe care si le propune. Acest lucru duce la o buna desfasurare a sedintelor de recuperare, intr-un mod sigur si eficient, sub indrumare aatenta a unui specialist.

Unul din avantajele acestui tip de program este faptul ca poate fi desfasurat si intr-un mediu non-formal, ceeace inseamna ca, in anumite situatii, se poate apela la sedinte de kinetoterapie la domiciliu.

tratamente-kinetoterapeutice-domiciliu

Kinetoterapie acasa Bucuresti

Acest lucru este foarte util pentru persoanele care prezinta dificultati de deplasare, in special, pentru persoanele varstnice sau imobilizate la pat. Astfel, oferim pacientilor nostri optiunea de a participa la sedinte de kinetoterapie acasa, in Bucuresti, cu ajutorul specialistilor din cadrul Sanacas.

In functie de fiecare afectiune, programul poate contine:

-exercitii de gimnastica respiratorie, -exercitii dinamice, -mobilizari pasive, -mobilizari pasivo-active, -tehnici de facilitare neuroproprioceptive, -stimulare senzitiva si masaj terapeutic.

Aceste tehnici duc la rezultate vizibile si la imbunatatiri semnificative ale capacitatilor motorii,  chiar si in cazul pacientilor varstnici. Astfel, oferim o gama larga de servicii de kinetoterapie la domiciliu, in Bucuresti, pentru persoane de orice varsta si afectiuni ce tin de acest domeniu.